Category «LAJME»

RRGSH nënshkruan memorandum me AAG

Sot më 29.11.2021 në ambientet e Asociacionit për Afirmimin e Gruas u nënshkrua memorandum bashkëpunimi ndërmjet Rrjetit të Grave në Shkencë dhe Asociacionit për Afirmimin e Gruas. Qëllimi i këtij memorandumi ishte krijimi i mundësive për bashkëpunim midis dy subjekteve të cilat u përfaqësuan nga Doc. Dr. Drita Memeti dhe Mr. Ajgyl Sulejman. Në realizimin …