Takim pune në Kuvendin e Republikës Së Kosovës

Përfaqësuese të RRGSH-së patën rastin, që në ambientet e Kuvendit të Republikës së Kosovës, të zhvillonin një takim pune me ish-presidenten, Znj. Atifete Jahjaga dhe njëkohësisht themeluese e Fondacionit Jahjaga. Gjatë takimit u bisedua mbi idenë e themelimit të RRGSH-së, vizionin dhe misionin e organizatës dhe Znj. Jahjaga si një  advokuese e palodhur e të …

RRGSH partner në projektin “Through Gender Lenses”

Rrjeti i Grave në Shkencë pjesë e realizimit të projektit financuar nga Bashkimi Evropian dhe mbështetur nga  Qendra për Hulumtime dhe Krijim të Politikave (CRPM),: “Through Gender Lenses” (i cili ka në fokus  inicimin e politikave dhe iniciativave buxhetore si dhe monitorimin e zbatimit të planeve lokale të veprimit për barazi gjinore). Në kuadër të …

Fillon zbatimi i projektit “Through Gender Lenses”

Rrjeti i Grave në Shkencë pjesë e realizimit të projektit financuar nga Bashkimi Evropian: “Through Gender Lenses” (i cili ka në fokus inicimin e politikave dhe iniciativave buxhetore si dhe monitorimin e zbatimit të planeve lokale të veprimit për barazi gjinore). Në fazën e parë të këtij projekti Kryetarja e Rrjetit të Grave në Shkencë, …

Memorandum Bashkëpunimi mes RRGSH dhe MASH

Përfaqësuese të Rrjetit  të Grave në Shkencë realizuan takim me Ministrin e Arsimit dhe Shkencës Z. Jeton Shaqiri dhe Znj. Nuran Kadriu Xhambazi nga kabineti i kësaj ministrie, ku fillimisht u bisedua gjerësisht mbi idenë e krijimit dhe platformën e funksionimit të RRGSH-së, projektet aktuale dhe planet e projekteve të ardhshme si dhe bashkëpunimit të …