RRGSH merr pjesë në konferencën vjetore “Vit i mundësive të reja”

Me ftesë të kabinetit të Ministrisë së Diasporës, Kryetarja e Rrjetit të Grave në Shkencë znj. Drita Memeti së bashku me eksperten e çështjes së migrimeve znj. Merita Zulfiu Alili morën pjesë në Konferencën vjetore “Vit i mundësive të reja”  organizuar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut. Qëllimi i kësaj konference ishte që …

RRGSH fiton grant nga WBF për projektin: ‘Kthimi mbrapsht i ikjes së trurit përmes diasporës shkencore në Ballkanin Perëndimor’

RRGSH fiton grant nga WBF për projektin: ‘Kthimi mbrapsht i ikjes së trurit përmes diasporës shkencore në Ballkanin Perëndimor’ Mëse të lumtur të ndajmë me ju lajmin se RRGSH është njëra prej organizatave që kanë fituar grant nga Western Balkan Fund me projektin “Kthimi mbrapsht i ikjes së trurit përmes diasporës shkencore në Ballkanin Perëndimor”. …

RRGSH takim me Rrjetin Shqiptar të Grave në Shkencë – (Tiranë)

Për #RRGSH ishte kënaqësi e jashtëzakonshme që në kuadër të projektit “Rrjetëzojmë organizatat që promovojnë gratë dhe vajzat në shkencë”, ndër takimet e zhvilluara në Republikën e Shqipërisë, të mund të realizonte një takim tejet frymëzues me #Rrjetin Shqiptar të Grave në Shkencë, rrjet i cili prej 12 vitesh funksionon dhe motivon plot gra dhe …

RRGSH vijon realizimin e projektit “Rrjetëzojmë organizatat që promovojnë gratë dhe vajzat në shkencë”

Në suazat e projektit “Rrjetëzojmë organizatat që promovojnë gratë dhe vajzat në shkencë”, pas takimeve në Republikën e Kosovës, RRGSH vazhdoi me zbatimin e projektit duke realizuar një sërë takimesh me organizata dhe iniciativa të ndryshme në Republikën e Shqipërisë. Këto takime kanë për qëllim të lidhin dhe përforcojnë marrëdhëniet mes organizatave apo iniciativave tjera …