RRGSH në emisionin e pasdites në Alsat-M

Si lindi, u zhvillua dhe forcua Rrjeti i Grave në Shkencë? Cilat janë projektet e realizuara deri tani dhe ato në realizim e sipër? Planet e zgjerimit të rrjetit më tej dhe ndërkombëtarëzimi i RRGSH-së.

Gjithçka u bisedua në emisionin e ditës së djeshme në Alsat-M ku morën pjesë kryetarja e RRGSH-së znj. Drita Memeti; nënkryetarja znj. Elisabeta Ollogu dhe përgjegjësja e financave znj. Merita Zulfiu

Linku: https://www.youtube.com/watch?v=PYUKsXjJP34

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *