RRGSH në emisionin e pasdites në Alsat-M

Si lindi, u zhvillua dhe forcua Rrjeti i Grave në Shkencë? Cilat janë projektet e realizuara deri tani dhe ato në realizim e sipër? Planet e zgjerimit të rrjetit më tej dhe ndërkombëtarëzimi i RRGSH-së. Gjithçka u bisedua në emisionin e ditës së djeshme në Alsat-M ku morën pjesë kryetarja e RRGSH-së znj. Drita Memeti; …

RRGSH organizon Konferencë Shkencore Rajonale në fushën e migrimeve.

Women in Science Network organises the regional migration conference on “Reversing the brain drain through the Scientific Diaspora in the Western Balkans” which aims to provide an original contribution in the field of migration studies. Download the Call: Regional Migration Conference on “Reversing the brain drain through the Scientific Diaspora in the Western Balkans”

11 SHKURT – DITA NDËRKOMBËTARE E GRAVE DHE VAJZAVE NË SHKENCË

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë, këtë vit RRGSH vendosi ta shënojë pak më ndryshe duke e mbështetur iniciativën për krijimin e bibliotekës shqipe të Manastirit. Ditën e djeshme, përfaqësueset e RRGSH-së e vizituan këndin e bibliotekës në Universitetin e Evropës Juglindore ku edhe po grumbullohen librat për bibliotekën e …

RRGSH merr pjesë në panel-diskutimin e organizuar nga Presidenca e RMV-së

Në vigjilje të ditës Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë, nën kujdesin e veçantë të bashkëshortes së Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, profesoreshës Elizabeta Gjorgievska, RRGSH mori pjesë në panel-diskutimin e organizuar. Në këtë panel RRGSH u përfaqësua nga Koordinatorja e Marrëdhënieve me Publikun, njëkohësisht bashkë-themeluese e #Rrjetit të Grave në Shkencë, …