Fillon implementimi i projektit “Reversing the brain drain through the Scientific Diaspora in the Western Balkans.

#Western Balkan Fund organizoi trajnimin e radhës me 36 fituesit e granteve lidhur me hapat e mëtejshëm të implementimit të projekteve të financuara nga thirrja e 5-të e WBF.

Pjesë e këtij trajnimi ishte edhe përgjegjësja për financa në #Rrjeti i Grave në Shkencë – RRGSH njëkohësisht edhe eksperte e çështjes së migrimit znj. Merita Zulfiu-Alili e cila raportoi mbi fillimin e implementimit të projektit #Reversing the brain drain through the Scientific Diaspora in the Western Balkans, si dhe mbi fillimin e punës për realizimin e konferencës shkencore dhe hulumtimin, aktivitete kyçe të parashikuara në projektin në fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *