Author archives

RRGSH mbështetëse e shkollës dimërore

Rrjeti i Grave në Shkencë kishte nderin dhe kënaqësinë që të mbështesë shkollën dimërore “Çështjet Gjinore, Kultura, Media dhe Veprimi Politik”, e cila u organizua nga Asociacioni për Afirmimin e Gruas dhe u mbështet nga nga Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik dhe RRGSH. Shkolla në fjalë u mbajt nga data 02.12.2021 deri më 05.12.2021 në formë hibride, …

RRGSH nënshkruan memorandum me AAG

Sot më 29.11.2021 në ambientet e Asociacionit për Afirmimin e Gruas u nënshkrua memorandum bashkëpunimi ndërmjet Rrjetit të Grave në Shkencë dhe Asociacionit për Afirmimin e Gruas. Qëllimi i këtij memorandumi ishte krijimi i mundësive për bashkëpunim midis dy subjekteve të cilat u përfaqësuan nga Doc. Dr. Drita Memeti dhe Mr. Ajgyl Sulejman. Në realizimin …