RRGSH takim me Rrjetin Shqiptar të Grave në Shkencë – (Tiranë)

Për #RRGSH ishte kënaqësi e jashtëzakonshme që në kuadër të projektit “Rrjetëzojmë organizatat që promovojnë gratë dhe vajzat në shkencë”, ndër takimet e zhvilluara në Republikën e Shqipërisë, të mund të realizonte një takim tejet frymëzues me #Rrjetin Shqiptar të Grave në Shkencë, rrjet i cili prej 12 vitesh funksionon dhe motivon plot gra dhe vajzat të reja që e duan kërkimin shkencor.

Bashkarisht, të dy rrjetet vendosën që të zhvillojnë së shpejti edhe një takim tjetër (online) me pjesëmarrje të zgjeruar të anëtareve të secilit rrjet në mënyrë që të mund të propozohen iniciativa të reja e të koordinuara rajonalisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *