Category «PROJEKTE»

Fillon zbatimi i projektit “Through Gender Lenses”

Rrjeti i Grave në Shkencë pjesë e realizimit të projektit financuar nga Bashkimi Evropian: “Through Gender Lenses” (i cili ka në fokus inicimin e politikave dhe iniciativave buxhetore si dhe monitorimin e zbatimit të planeve lokale të veprimit për barazi gjinore). Në fazën e parë të këtij projekti Kryetarja e Rrjetit të Grave në Shkencë, …